Aventurijn groen trommelsteen
Aventurijn groen trommelsteen
Reviews | Review toevoegen

afm.: ca. 2,5 x 2 x 3,5 cm.(lxbxh),gew. ca. 22 gr.,kwal.: A STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk.

€ 1,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Groene aventurijn is een hele positieve steen en erg nuttig. Zo kun je er huizen en tuinen mee beschermen tegen geopathische stress (dit zijn de aardse energieën waaraan mensen, huizen en tuinen blootgesteld worden). Draag je aventurijn dan neemt deze de elektromagnetische smog op (feitelijk alle straling die elektrische apparaten produceren). Hij beschermt tegen metafysisch vampirisme van je hartenergie, ofwel het stelen van deze energie, en stabiliseert je gemoedstoestand. Hij laat je mogelijkheden en alternatieven zien, schept harmonie en zorgt voor emotionele rust. Groene aventurijn is goed voor de ogen, voor de huid en ook tegen allergieën. Daarnaast werkt hij goed voor een aantal organen zoals bijnieren, longen en het hart. Draag hem voor optimale werking op de hartchakra onder aan het borstbeen, daar waar de chakra zich bevindt, en voor werking op de miltchakra onder de linkeroksel, ook waar hij zich bevindt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 1,50

5 of meer

€ 1,50 € 1,15

10 of meer

€ 1,50 € 1,00