Sodaliet ruw regulier
Sodaliet ruw regulier
Reviews | Review toevoegen

afm.: ca. 4 x 3 x 3 cm.(lxbxh),gew.: ca. 40 - 50 gr.,kwal.: A STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk

€ 1,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Sodaliet wordt wereldwijd veel gevonden en kan voorkomen van lichtblauw tot diep donkerblauw. Kenmerkend zijn de witte adertjes die door de steen heen lopen en dit is ook direct het belangrijkste verschil met blauwe kwarts die meer blauw/wit gevlekt is. Deze steen wordt vaak verwisselt met zijn directe verwant lapis lazuli, maar lapis lazuli is meer azuurblauw met pyriet insluitsels.,Deze steen zorgt dat logica en intuïtie samenkomen en opent spirituele waarneming. Hij brengt de hogere geest omlaag naar de fysieke en verdiept de meditatie.,Sodaliet helpt bij zelfrespect, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en mentale verwarring. Hij helpt tegen paniekaanvallen, fobieën, schuldgevoelens, sickbuildingsyndroom, elektromagnetische stress en schade door straling. De steen helpt bij healing van cellulair geheugen, rationeel denken, objectiviteit, intuïtieve waarneming en het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke polariteiten. Hij is goed bij koorts, heesheid, spijsverteringsstoornissen en slapeloosheid. Sodaliet helpt het klierstelsel, zenuweinden, lymfstelsel, organen, immuunsysteem, keel, stembanden en het strottenhoofd. Sodaliet verlaagt de bloeddruk, zorgt voor opname van vloeistof en helpt bij kalkgebrek.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 1,50

5 of meer

€ 1,50 € 1,15

10 of meer

€ 1,50 € 0,90