Rozenkwarts ruw klein
Rozenkwarts ruw klein
Reviews | Review toevoegen

afm.: ca. 4 x 3 x 2 cm.(lxbxh),gew.: ca. 30 gr.,kwal.: A STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk.

€ 1,25
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Rozenkwarts ruw klein formaat. Mooie roze tot dieproze ruwe rozenkwarts van absolute A kwaliteit. Met zorg door ons geselecteerd voor u en ideaal om in uw vertrek te leggen om zijn werking of als accessoire.,Rozenkwarts is een geweldig lieve steen. Werkend op het hart- en hogere hartchakra is rozenkwarts de allerkrachtigste emotionele healer. Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde en leert je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Hierdoor is de weg dan ook vrij om anderen liefde te kunnen geven.,Als emotionele healer zorgt rozenkwarts ervoor dat je emotionele trauma’s, onverwerkt hartzeer en/of een gemis verwerkt en dat je je hart opent. Hij haalt negatieve energie weg en zorgt ervoor dat je nodige veranderingen accepteert. Doordat rozenkwarts een hoge vibratie heeft, werkt de steen vrij snel. Ook kan hij hierdoor voor langere tijd gedragen of gebruikt worden. Leg rozenkwarts naast je bed of in de relatiehoek van je huis en je zult zien dat dit liefde aantrekt of ervoor zorgt dat bestaande relaties worden ondersteund en versterkt door vertrouwen en harmonie te schenken.,Let op: Rozenkwarts is een edelsteen met een hoge vibratie.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 1,25

5 of meer

€ 1,25 € 1,00

10 of meer

€ 1,25 € 0,85